260 de membri MAN au repartizat peste 150.000 de ziare în campania de informare a cetățenilor despre importanța alegerilor europarlamentare

ion_ceban_man_

Partidul Mișcarea Alternativa Națională aduce felicitări colegilor și partenerilor din România pentru scorul obținut la alegerile pentru Parlamentul European.

În context, Ion Ceban i-a felicit și pe locuitorii Republicii Moldova care dețin pașapoarte românești și care au dat dovadă de responsabilitate, mergând masiv la toate cele 52 de secții de votare deschise pe teritoriul țării.

„MAN s-a implicat plenar în campania de informare a cetățenilor și a vorbit despre importanța acestui scrutin. Așa cum a fost mesajul campaniei de informare a Partidului MAN – România susține Republica Moldova, noi susținem România la alegerile europarlamentare și considerăm important ca cei care ne susțin să fie cât mai mulți reprezentanți în Parlamentul European”, a scris Ion Ceban.

Echipa MAN s-a mobilizat atât în Chișinău, suburbii, cât și în localitățile din Republica Moldova, susținând partenerii săi din România – Partidul Social Democrat, care a fost în alianță cu Partidul Național Liberal pe buletinul de vot.

„Am reușit, cu peste 260 de membri ai Partidului MAN, să ajungem la cât mai mulți oameni pentru a-i îndemna să iasă la vot, repartizând peste 150.000 de ziare în toate localitățile țării. De asemenea, în Chișinău, am organizat în peste 100 de instituții întruniri și discuții cu cetățenii. Astfel, am discutat direct cu circa 7.000 de oameni din 179 de instituții și cu zeci de mii de oameni în teren”, a subliniat Ion Ceban.

Prin materialul informativ pregătit de Partidul MAN și distribuit, am informat cetățenii despre secțiile de votare, locațiile, cu ce acte pot vota, despre importanța participării la alegerile pentru Parlamentul European, despre echipa partenerilor și colegilor noștri din România – Partidul Social Democrat, care a susținut și susține în continuare Republica Moldova prin multiple proiecte, inclusiv finanțarea proiectului Satul European, dar și proiectele realizate în Chișinău.

Guvernul României este cel mai aprig avocat al Republicii Moldova în parcursul său european, iar deputații români sunt avocații Republicii Moldova în Parlamentul European și ne pot asigura realizarea aspirațiilor noastre de integrare europeană. MAN este un partid cu doctrină social-democrată de tip european. Noi susținem parcursul european al Republicii Moldova și ne identificăm cu valorile și principiile Partidului Socialiștilor Europeni din Parlamentul European.

În continuare, împreună, ne propunem să colaborăm și să realizăm proiecte pentru oameni.

Logo_MAN_CEBAN