Ion Ceban: Minciunile și discreditările celor de la PAS nu au limite. Irina Gutnica venit la ședința CMC cu explicaţii pe marginea mai multor acuzații nefondate ale consilierilor PAS

ion_ceban_gutnic

Minciunile și discreditările celor de la PAS nu au limite. Potrivit primarului general Ion Ceban, viceprimarul Irina Gutnic a venit la ședința CMC cu explicaţii pe marginea mai multor acuzații nefondate ale consilierilor PAS.

„Așa cum a declarat colega mea, prostiile îndrugate de cei de la PAS sunt respinse chiar de structurile procuraturii și poliției, controlate tot de ei.

Organele abilitate au constatat, de exemplu, că, atunci când se afla la ANSC, Irina Gutnic a gestionat eficient sursele financiare, contrar aberațiilor PAS-ului care insista că ar exista elementele unei infracțiuni.

PAS continuă să tirajeze minciuni și nu are curajul să-și recunoască erorile și prostiile, așa cum au invocat în cazul celor 40 de telefoane mobile Iphone 14 oferite S.A. ,,Apă-Canal”.

Irina Gutnic a precizat repetat că dispozitivele au fost transmise cu titlu gratuit întreprinderii și au fost oferite controlorilor. S.A. ,,Apă-Canal” nu a achitat niciun leu în acest sens”, a declarat Ceban.

Edilul subliniază că electoratul începe deja să vă taxeze pentru fățărnicia de care dați dovadă.

Logo_MAN_CEBAN