Ziua Internațională a Copiilor, sărbătorită la Ciocana. Ceban: „Chișinăul se transformă într-un loc al copilăriei”

ion_ceban_ziua_ciocana_

Ziua Internațională a Copiilor va fi marcată, tradițional, și în sectorul Ciocana al Capitalei. Potrivit Primarului General, Ion Ceban, în această zonă a orașului, cei mici se vor bucura de o varietate mare de acțiuni cultural-artistice, conform programului:

01 iunie 2024
Eveniment dedicat marcării Zilei Internaționale a Copiilor
Ora: 10:00;
Locație: Port Mall;
În program: Program distractiv pentru copii și părinți cu eroii filmului „Willy Wonka și fabrica de ciocolată”, Prepararea celei mai mari ciocolate din țară, Organizarea unui master-class pentru copii, Program de magie cu iluzioniști, Concursuri și premii.

Sărbătorim copilăria
Ora: 11:00;
Locaţie: Scuarul „Ciocana”;
În program: Jocuri de societate, Şah, Picturi pe faţă, Animatori, Concursuri de desen pe asfalt, Lansarea Programului – Vara la Centru.

Spectacol „Sărbătoare, zâmbet și culoare”
Ora: 15:00;
Locație: Aleea Mircea cel Bătrân;
În program: Expoziții de artă plastică, Ateliere de creație pentru copii, Distracții cu animatori, Master classuri, Desen pe față, Concert cu artiști autohtoni

-02 iunie 2024
Concert „Dăruim culori copilăriei”
Ora: 10:00;
Locație: Aleea „Mircea cel Bătrân”;
În program: Ateliere de creație pentru copii, Master classuri, Desen pe asfalt.

Cu acest prilej, Ion Ceban a invitat copiii și membrii familiilor acestora la toate evenimentele organizate de municipalitate pe 31 mai, 1, 2 și 3 iunie curent, pentru a sărbători împreună copilăria.

Logo_MAN_CEBAN