Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu vor fi prezenți la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

ion_ceban_sport

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, invită întreaga comunitate la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, care va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, și care pregătește multe surprize tuturor celor care iubesc și apreciază sportul.

„În cadrul festivalului, veți avea ocazia unică de a interacționa cu campionii noștri, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu și Maria Olărașu, de a învăța din experiențele lor și de a descoperi secretele succesului lor. Cei trei vor împărtăși, de asemenea, poveștile lor de viață și sfaturi prețioase pentru tinerii sportivi sau pentru cei care încă nu și-au ales un drum în lumea sportului”, a scris primarul.

Cu această ocazie, Ion Ceban a reiterat că, Festivalul din 8 iunie este o oportunitate unică de a interacționa direct cu sportivi de elită de la noi și de a afla ce înseamnă să te dedici cu pasiune și să urmărești excelența în ceea ce faci.

În cadrul evenimentului „Chișinăul Sportiv 2024”, după cum a anunțat anterior și Primarul General, vor mai fi prezenți și Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Mariana Draguțan, Victor Ciobanu, respectiv Valentin Petic, alte cinci nume importante din lotul țării noastre calificat la Olimpiada din această vară.

Logo_MAN_CEBAN