Ion Ceban, de Ziua Internațională a Medicilor: „De munca, efortul și dedicația dectorilor depinde sănătatea fiecărui cetățean”

IMG_20240616_100714_954

De Ziua Internațională a Medicilor și Farmaciștilor, Primarul General, Ion Ceban, a felicitat toate cadrele medicale, reiterând că, împreună facem față provocărilor.

„Vă mulțumim pentru tot ceea ce sunteți și faceți în viața noastră. De munca, efortul și dedicația dvs. depinde sănătatea fiecărui cetățean. Voi sunteți cei care asigurați nașterea unui copil și aveți grijă de el pe tot parcursul vieții”, a scris edilul.

În contextul evenimentului, Ion Ceban le-a mai transmit medicilor și farmaciștilor multă sănătate, pentru ca să poată avea grijă de sănătatea noastră, a tuturor.

„Republica Moldova crește și învață cei mai buni și profesioniști medici. Ne dorim ca fiecare să rămână și să muncească acasă, să aibă parte de condiții, salarii bune, și de aprecierea pacienților. Felicitări, dragi lucrători medicali și farmaciști, cu ocazia zilei profesionale”, a conchis Primarul General.

În Moldova, Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată anual, în a treia duminică a lunii iunie.

Logo_MAN_CEBAN