„Gala Absolvenților – 2024”: O Seară de Neuitat pentru Tinerii Chișinăului

IMG_20240623_231426_165

Titlu: „Gala Absolvenților – 2024”: O Seară de Neuitat pentru Tinerii Chișinăului

Primăria Chișinău a păstrat vie tradiția sărbătoririi absolvenților, organizând și în acest an „Gala Absolvenților – 2024”. Astfel, astăzi, Parcul „Alunelul” a găzduit un eveniment plin de bucurie și sărbătoare, care a marcat sfârșitul unei etape importante din viața a mii de tineri și începutul unui nou capitol plin de oportunități și provocări.

La Gală a participat și Ion Ceban, care le-a transmis absolvenților Drum bun în viață.

„Am o deosebită plăcere, alături de colegi, să vă doresc mult succes în viață, îndemnându-vă să faceți ceea ce vă place și să reușiți în toate. Fiecare absolvent este o personalitate și doar prin dedicație în orice domeniu va reuși să obțină tot ce își doresc. Felicitări părinților și profesorilor care au ghidat acești tineri pe parcursul anilor, ajutându-i să crească și să se dezvolte”, a spus Primarul General.

Totodată, în cadrul Galei, edilul a premiat câștigătorii concursului „Absolventul anului”, recunoscând astfel excelența și dedicarea deosebită a tinerilor, care reprezintă viitorul orașului nostru.

„Primăria Chișinău susține tinerii în toate etapele vieții lor, oferindu-le suport și oportunități pentru a-și atinge potențialul maxim. Investim în educație, în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, deoarece credem cu tărie că ei sunt cei care vor modela viitorul orașului nostru”, a adăugat Ion Ceban.

Evenimentul a culminat cu un concert extraordinar, cu participarea lui Cătălin Josan, Guz și Lupii lui Calancea, unde toți cei prezenți s-au distrat și au creat momente de neuitat. De asemenea, atmosfera a fost animată și de un DJ, care i-a distrat pe tineri cu ritmurile muzicii moderne.

„Gala Absolvenților – 2024” a fost un eveniment memorabil, demonstrând încă o dată că Chișinăul este un oraș vibrant, plin de viață și de tineri talentați. Felicitări tuturor absolvenților și mult succes în drumul vostru spre viitor!

Logo_MAN_CEBAN