Activitatea Î.M. Regia „Exdrupo” în perioada 1-7 iulie 2024

ion_ceban_drumm

Ion Ceban informează că, în perioada 1 – 7 iulie 2024, Î.M. Regia „Exdrupo” a intervenit cu lucrări de reparație și întreținere a drumurilor publice municipale, care presupun frezarea suprafețelor asfaltice uzate pe o suprafață totală de peste 12.000 m2 și asfaltări în volum de circa 3.000 m2.

„Totodată, pe mai multe străzi din Capitală s-au întreprins lucrări de lichidare a situațiilor de avariere a drumurilor, prin plombarea gropilor cu asfalt cald, dar și prin metoda injectării”, mai zice Primarul General.

În același timp, spune edilul, pentru sporirea siguranței în trafic, au fost aplicate marcaje rutiere longitudinale, transversale și de alt tip pe o arie de peste 4.700 m2. La fel, peste 100 de indicatoare rutiere au fost reparate sau întreținute, în toate sectoarele orașului.

Au continuat și acțiunile de reparație a canalizării pluviale, fiind supuse intervențiilor peste 170 de elemente ale rețelei, prin instalarea fântânilor de vizitare, înlocuirea grilajelor și ridicarea la cota drumului.

„În contextul temperaturilor sporite, pentru a preveni deformarea suprafeței asfaltice, au fost stropite și spălate 36 străzi în toate sectoarele orașului, iar alte drumuri publice municipale au fost salubrizate”, mai precizează Ion Ceban.

Lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere vor continua și pe parcursul săptămânii curente.

Logo_MAN_CEBAN