Noi proiecte de infrastructură în sectorul Ciocana: Parcări, trotuare, scuaruri și spații verzi

ion_ceban_ciocana

Continuă lucrările de amenajare a infrastructurii sectorului Ciocana al Capitalei, prin amenajarea parcărilor publice și reabilitarea trotuarului pe str. Nicolae Milescu Spătaru.

Despre acest lucru a scris Primarul General, Ion Ceban, pe rețelele sociale, unde a mai adăugat că, la finalul proiectului, pe strada respectivă vor fi amenajate şi spațiile verzi adiacente.

„Concomitent continuă și proiectul de amenajare a scuarului din bd. Mircea cel Bătrân 29/1. În această zonă, au fost demontate și evacuate aproximativ 50 de garaje metalice, iar în locul acestora este amenajată şi o parcare publică”, a mai adăugat edilul.

La fel, spune Ion Ceban, în sectorul Ciocana, în preajma blocului locativ din str. Alecu Russo, nr. 59/1, sunt efectuate lucrări de amenajare a Scuarului „Familiei”, care presupun: decaparea bordurilor vechi şi instalarea bordurilor noi, decaparea şi evacuarea stratului vechi de asfalt de pe trotuare, aplicarea stratului nou de asfalt si crearea de noi alei și amenajarea mobilierului urban şi a zonelor verzi.

Mersul lucrărilor și planul de activitate al echipei de muncitori implicați în realizarea acestor proiecte au fost inspectate de către viceprimarul Ilie Ceban și un grup de specialiști din cadrul municipalității.

Logo_MAN_CEBAN