Trotuare și drum nou pe strada Korolenko din sectorul Centru

ion_ceban_corolenco

Conducătorii auto și pietonii din Chișinău vor circula în condiții mai bune și pe str. Korolenko din sectorul Centru al Capitalei. Ion Ceban informează că proiectul de reabilitare totală a acestei porțiuni de drum a fost finalizat.

„Strada a fost reabilitată total de Primăria Chișinău pentru prima dată. În preajmă sunt foarte multe spitale și instituții educaționale”, zice Primarul General.

Potrivit lui Ion Ceban, reabilitarea str. Korolenko era necesară, deoarece atât partea carosabilă, cât și trotuarele, pe unde zilnic trec mii de oameni, inclusiv mulți pacienți, ajunseseră într-o stare deplorabilă, plină de gropi.

„Astăzi avem o stradă nouă, unde urmează să fie aplicat marcajul rutier”, a adăugat edilul.

Amintim că, pentru confortul cetățenilor, anul trecut, la solicitarea acestora, pe str. Korolenko a fost lansată prima rută urbană de autobuz, Nr. 8. Anterior, locuitorii din zonă nu aveau posibilitatea să acceseze un transport public sau privat în acea regiune.

Reabilitarea totală a str. Korolenko face parte dintr-un plan mai amplu al Primăriei Chișinău privind îmbunătățirea infrastructurii urbane și a calității vieții cetățenilor.

Logo_MAN_CEBAN