Proiectul Bugetului Chișinău pentru 2024, blocat de consilierii PAS și PSRM din CMC

ion_ceban_consilieri

Primarul General, Ion Ceban, anunță ca bugetul municipal pentru anul 2024 nu a fost votat de către consilierii fracțiunilor Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Socialiștilor din Republica Moldova din cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

„Bugetul Chișinăului care prevede dezvoltarea municipiului de mai departe nu a fost votat de către Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Socialiștilor.
Despre asta vorbesc de jumătate de an când spun că nu există voință politică. Astăzi a fost acest fapt demonstrat”, declară edilul.

În context, Primarul General a mai spus că atât el, cât și echipa MAN condamnă această atitudine față de Chișinău și suburbii.

Totodată, Ion Ceban le-a mulțumim tuturor celor 24 de consilieri care au susținut bugetul, adăugând că atât el, cât și echipa MAN condamnă această atitudine față de Chișinău și suburbii.

Proiectul Bugetului municipiului Chișinău pentru anul 2024 a fost supus astăzi spre aprobare în CMC, după ce anterior a fost supus dezbaterilor publice cu fiecare fracțiune în parte, cu societatea civilă și toate persoanele interesate.

Logo_MAN_CEBAN