Primăria Municipiului Chișinău lansează Programului Municipal de Granturi pentru Grupuri de Inițiativă a Tinerilor din municipiul Chișinău

ion_ceban_tiner

Ion Ceban: ,,Prin acest program ne propunem să susținem tinerii și tinerele din Chișinău care au idei inovative, sunt creativi și vor să implementeze mai multe activități pentru tinerii din Capitală”.

Primăria Municipiului Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău invită tinerii din Capitală cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, la evenimentul de lansare a Programului Municipal de Granturi pentru Grupuri de Inițiativă a Tinerilor din municipiul Chișinău.

,,Prin acest program ne propunem să susținem tinerii și tinerele din Chișinău care au idei inovative, sunt creativi și vor să implementeze mai multe activități pentru tinerii din Capitală, cu suportul financiar al Primăriei Municipiului Chișinău”, a menţionat Primarul General al Capitalei, Ion Ceban.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 08 august 2024, ora 16:00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 90.

Logo_MAN_CEBAN