Ion Ceban își manifestă susținerea pentru sportivii moldoveni

ion_ceban_team

Primarul General, Ion Ceban, a transmis un mesaj de susținere și încurajare sportivilor moldoveni calificați la Olimpiada de la Paris.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, edilul a spus că întreaga comunitate este mândră de fiecare sportiv care ne reprezintă țara cu cinste la nivel internațional.

„Voi sunteți adevărații noștri campioni! A ajunge la Jocurile Olimpice, alături de cei mai mari sportivi ai lumii, este o performanță extraordinară. Vă mulțumim pentru efortul, munca și dedicația voastră. Sunteți ambasadori ai țării noastre și exemple pentru generațiile viitoare. Vă dorim multe alte succese și vă încurajăm să țineți capul sus!”, a menționat edilul.

Mesajul lui Ion Ceban a venit la scurt timp, după ce luptătoarea, Irina Rîngaci, a scris că este greu să faci performanță atunci când ți se pun piedici, când treci prin tensiuni, provocări și când unii se bucură de scârbă altora.

„Scriu cu durere aceste gânduri, deoarece știu după ce am venit aici, la Paris. Din păcate, de această dată, nu mi-a reușit. Țin capul capul sus și merg mai departe și sper să mă mai întorc pe saltele olimpice. Vă mulțumesc celor care ați ținut pumnii strânși pentru mine”, zice luptătoarea.

La debutul său de la Paris, Irina Rîngaci a cedat în fața lui Pak Sol Gum, din Coreea de Nord, scor final 6-10.

Republica Moldova este reprezentată la Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august, de 26 de sportivi.

Logo_MAN_CEBAN