Ion Ceban: „Susținerea unui candidat la prezidențiale va fi decisă în echipa MAN”

ion_ceban_sustine

Primarul General al Capitalei și liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a reiterat, în cadrul emisiunii „Rezoomat”, că, după reconfirmarea votului locuitorilor municipiului Chișinău din primul tur al alegerilor locale, nu a avut intenția de a candida la alegerile prezidențiale din această toamnă.

„Mă simt onorat să îmi continui activitatea în Capitală, unde avem sute de proiecte mari și mii de proiecte mici în derulare, pe care, împreună cu echipa mea, le vom finaliza”, a declarat Ion Ceban.

Întrebat dacă va susține sau nu pe cineva în cadrul alegerilor prezidențiale din acest an, edilul a spus că, ținând cont de toate speculațiile pe acest subiect și de presiunile exercitate asupra colegilor lui, nu vrea să lase loc de interpretări.

„Susținerea unuia sau altuia dintre candidați poate fi discutată doar în cadrul echipei MAN. Până în prezent, acest subiect nu a fost dezbătut în echipă, deoarece nici măcar nu știm cine va candida oficial. Vom analiza toate opțiunile, iar când vom avea o decizie finală, o vom anunța public”, zice Ion Ceban.

În context, liderul MAN a mai precizat că, în această perioadă, a discutat cu toți presupușii candidați la funcția de șef al statului.

Logo_MAN_CEBAN