Chișinăul, prezentat ca destinație turistică la International & French Travel Market 2024

IMG_20240919_004056_068

Aflat la Paris într-o vizită de lucru, Primarul General, Ion Ceban, a vizitat standul Republicii Moldova la Expoziția Internațională dedicată profesioniștilor din sectorul turismului – International & French Travel Market 2024.

În cadrul expoziției, Visit Chișinău, împreună cu alți actori importanți din domeniul turismului, au prezentat oferta turistică a Capitalei și a Republicii Moldova.

„Promovarea Chișinăului în calitate de destinație turistică reprezintă unul dintre obiectivele noastre incluse în Strategia de dezvoltare a turismului și în Planul anual de activitate al Primăriei Capitalei. Dacă dorim să creștem numărul turiștilor care vizitează Chișinăul și Republica Moldova, trebuie să fim mai vizibili și să utilizăm cât mai multe instrumente disponibile în acest sens”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Participarea Moldovei la această expoziție a fost organizată de ANTRIM, cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Chișinău și a partenerilor de dezvoltare: Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală (Dezvoltăm Moldova Rurală) finanțat de USAID Moldova.

Expoziția International & French Travel Market 2024 se desfășoară în perioada 17-19 septembrie, la Paris.

Logo_MAN_CEBAN