Ion Ceban și echipa Primăriei Chișinău felicită locuitorii orașului Stăuceni de Hram

IMG_20240921_185549_077

Hramul Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” și 157 de ani de la prima atestare documentară sărbătoresc astăzi locuitorii orașului Stăuceni.

Potrivit lui Ion Ceban, echipa Primăriei Chișinău, în frunte cu viceprimarul municipiului, Irina Gutnic, au felicitat localnicii cu această zi importantă pentru fiecare locuitor din suburbie.

„Hramul este o zi deosebită pentru familie, localitate și Biserică. Comunitatea întâmpină această zi cu emoții de recunoștință și bucurie, o zi de revedere și întregire a familiilor, rudelor și oamenilor dragi. Primăria Capitalei urează tuturor locuitorilor din orașul Stăuceni, dar și din satul Colonița, satele Revaca și Buneț, care fac parte din suburbiile Sîngera și Tohatin, care sărbătoresc astăzi Hramul, multă sănătate, prosperitate, liniște și bunăstare”, a menționat Primarul General, Ion Ceban.

Municipiul Chișinău este un tot întreg împreună cu cele 18 suburbii din componența sa. Dezvoltarea și modernizarea comunităților este posibilă doar prin unirea eforturilor și prin dorința comună de a crea condiții moderne de trai pentru cetățeni.

„Primăria Chișinău a investit în ultimii ani peste 700 de milioane de lei în dezvoltarea infrastructurii din suburbii. La Stăuceni, au fost realizate proiecte, unde municipalitatea a fost partener de dezvoltare cu o contribuție de peste 16,5 milioane de lei. Este vorba despre investiții în instituțiile de educație din oraș, infrastructura drumurilor și iluminat stradal, canalizare și apeduct, modernizarea transportului public”, a mai adăugat edilul.

Continuăm să implementăm proiecte necesare oamenilor. La mulți ani, Stăuceni!

Logo_MAN_CEBAN