Ion Ceban: „Proiectele de modernizare la Cricova continuă cu izolarea termică a Gimnaziului Nr. 77”

ion_ceban_scoala

Primarul General, Ion Ceban, informează că lucrările de izolare termică a Gimnaziului Nr. 77 din orașul Cricova se apropie de final.

Proiectul, cu o valoare de 3.276.250 de lei, este finanțat de Primăria Chișinău și Primăria Cricova. Din bugetul municipal pentru aceste lucrări va fi alocat un milion de lei.

„Măsurile de reabilitare termică vizează îmbunătățirea confortului termic pentru cei peste 140 de elevi și angajați ai instituției de învățământ, precum și reducerea cheltuielilor pentru utilități în perioada rece a anului”, menționează edilul.

Acum doi ani, la Gimnaziul Nr. 77 din Cricova a fost construit un acoperiș nou. Proiectul a fost realizat cu investițiile alocate din bugetul local și de către Primăria Chișinău și a avut un cost 2,6 milioane de lei.

„Prin conjugarea eforturilor administrației locale și a Primăriei Chișinău, la Cricova au fost realizate, în ultimii ani, proiectele de construcție a acoperișului L.T. „Al. Mateevici”, reparație capitală a Centrului de Sănătate, reabilitarea mai multor străzi, construcția rețelelor de apeduct și reparația Stației de epurare, modernizarea iluminatului public stradal și reabilitarea infrastructurii sportive”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN