Ion Ceban: „La Cricova încep lucrările de reparație capitală a altor cinci străzi”

ion_ceban_cricovajpg

Start unui nou proiect investițional de modernizare a infrastructurii drumurilor în suburbii. În orașul Cricova încep lucrările de reparație capitală a mai multor drumuri locale.

„Proiectul de asfaltare a cinci străzi este implementat cu fonduri alocate de Primăria Chișinău și Primăria Cricova. Valoarea lucrărilor este de 5 milioane de lei, dintre care 3,5 milioane de lei vor fi distribuite din bugetul municipal, iar 1,5 milioane de lei din bugetul local. Beneficiarii investiției sunt locuitorii de pe străzile M. Crucec, N. Gheorghiu, Meșterul Manole, Drumul Viilor și Alexandru Lăpușneanu”, a scris Ion Ceban.

Acest nou proiect va demara după ce, în această toamnă, subliniază Primarul General al Capitalei, la Cricova au fost date în exploatare, după reparație capitală, străzile Prietenia, Sfântul Nicolae, Trandafirilor, Speranței, 60 de ani ai Biruinței, Viilor. Costul total al lucrărilor a fost de peste 5,8 milioane de lei, dintre care 2 milioane de lei au fost alocați din bugetul municipal, iar 3,8 milioane de lei – din bugetul local.

În orașul Cricova au fost realizate și sunt în proces de execuție mai multe proiecte locale în parteneriat cu Primăria Chișinău: construcția acoperișurilor la liceu și gimnaziu, reparația capitală a Centrului de Sănătate, reparații la grădinița din oraș, extinderea rețelelor de canalizare și iluminat public, reparația Stației de epurare, precum și modernizarea transportului public.

Logo_MAN_CEBAN