Ion Ceban, despre gheretele din perioada estivală: Conceptul amplasării va fi supus discuțiilor publice

ion_ceban_ice_cream

Proiectul privind amplasarea gheretelor, care comercializează produse răcoritoare, pentru perioada verii, urmează să fie dispus discuțiior publice în următoarele două săptămâni.
Potrivit primarului general Ion Ceban, responsabilii au venit cu un concep în acest sens și discutat cu mai mulți agenți economici.

„A fost revizuită Dispoziţia privind amplasarea gheretelor care urmau să comercializeze apă, îngheţată şi produse de patiserie pe perioada estivală în parcurile publice. Astfel, urmează să fie revizuite locurile de amplasare ale acestora. Peste 2 săptămâni urmează să lansăm licitaţii publice pentru agenţii economici care vor să desfăşoare acest tip de comerţ pe perioada de vară”, a precizat primarul Ion Ceban.

Edilul spunea anterior că a fost de acord ca astfel de comerț stradal să fie permis, pe perioada estivală, la care a fost asigurat că această acțiune este organizată, an de an. Însă, după semnare, amplasarea gheretelor a fost haotică și fără autorizații. Și anume din acest motiv a fost nevoie de retragerea acestei dispoziții.

Logo_MAN_CEBAN