Astăzi la nodul rutier din str. Calea Basarabiei este aplicat ultimul strat de asfalt. Ion Ceban: Intervenița era strict necesară din cauza deteriorării asfaltului

ion_ceban_calea_bessarab

Astăzi la nodul rutier din str. Calea Basarabiei este aplicat ultimul strat de asfalt. Asta după ce ieri în zona respectivă a fost frezat asfaltul deteriorat pe o suprafața de 20 de mii de metri pătrați şi așternut stratul de egalizare.

,,Intervenița era strict necesară din cauza deteriorii asfaltului, iar șoferii erau nevoiți să ocolească zona. Nodul respectiv este exploatat îndeosebi de transportul de mare tonaj care iese sau intră în oraș, fiind cale de tranzit”, a menţionat primarul general, Ion Ceban.

Totodată pe parcursul zilei de astăzi echipele din cadrul Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de plombare pe străzile: str. Uzinelor, str. Pădurii și bd. Moscova.
La fel, continuă montarea bordurilor pe str. Vissarion Belinski și amenajarea trotuarelor pe str. Titulescu 8 și pe aleea de pe bd. Mircea cel Bătrîn.
Noaptea trecută, echipele Î.M. Regia „Exdrupo” au intervenit prin lucrări de injectare a asfaltului pe bd. Dacia, iar pe str. Vasile Alecsandri și str. Vadul lui Vodă au continuat lucrările de aplicare a marcajului rutier.

pentru_md