Campionatul Taekwon-do, deschis la Chișinău. Ceban: Învingătorii și premianţii competiţiilor vor fi decorați cu cupe, medalii și diplome din partea Primăriei

ion_ceban_taekwondo

Campionatul Taekwon-do ITF „Chișinău open” ediția 2023, a început astăzi. Potrivit primarului general Ion Ceban, timp de două zile competițiile sportive vor întruni peste 300 de sportivi atât din Chișinău, cât și din republică.

„Primăria Chișinău susține astfel de evenimente cu scopul promovării modului sănătos de viață în rândurile copiilor și tinerilor.

Va avea loc selectarea loturilor municipale și naționale la Taekwon-do ITF pentru participarea la concursuri naționale și internaționale.

Competițiile sunt organizate și desfășurate de către Direcția Generală Educație, Tineret şi Sport a Primăriei municipiului Chișinău în comun cu Uniunea Asociațiilor Taekwon-Do ITF din Republica Moldova. Conducerea nemijlocită a competițiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Taekwon-Do ITF din Republica Moldova”, a declarat Ceban.

Învingătorii și premianţii competiţiilor vor fi decorați cu cupe, medalii și diplome de gradul respectiv, acordate de către Primăria Chișinău.

Logo_MAN_CEBAN