Ce experiment intenționează să facă Ion Ceban în scuarul Mihai Eminescu. „Sper ca aceste lucrări să ne reușească, pentru a putea fi aplicate și în alte zone ale orașului”

ion_ceban_eminescu_park

Lucrările de reabilitare a Scuarului „Mihai Eminescu”, vor începe în scurt timp. Proiectul este pregătit, dar și restul procedurilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei vizite în acest scuar.

Ceban spune că în premieră, în acest loc va face un experiment, în ceea ce privește aplicarea pavajului, a iluminatului artistic, dar și a altor elemente inovative.

„Sper ca aceste lucrări să ne reușească, pentru a putea fi aplicate și în alte zone ale orașului. Cheltuielile vor fi suportate de Primăria Chișinău și Mobiasbanca. Mulțumesc partenerilor, care se implică în realizarea proiectelor inițiate de capitală”, a declarat primarul.

Amintesc că pictorii, care își comercializau tablourile în Scuarul „Mihai Eminescu”, au fost strămutați pe o alee din Parcul Catedralei. Aceasta, la fel, urmează a fi amenajată, pentru a crea condiții bune pentru aceștia.

pentru_md