Ce se întâmplă acum la Primărie: Ion Ceban: Suntem în plin proces de planificare a proiectelor pentru anul viitor, dar și în perspectivă largă până în 2023

ion_ceban_acces_direct_2

Chiar dacă primarul general Ion Ceban este în concediu din cont propriu, la Primăria Chișinău se muncește. Asta afirmă edilul în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la NTV. Ceban spune că responsabilii, în frunte cu Ilie Ceban lucrează din greu pentru a termina în termeni proiecte de importanță municipală.

„Este o echipă bună și se lucrează mult, chiar dacă eu sunt plecat. Suntem în plin proces de planificare a proiectelor pentru anul viitor.

Mă refer aici la 2021, dar cu perspectivă mai largă 2023. Asta se referă la transport public, infrastructură pietonală și rutieră, drumuri, trotuare, curți de bloc, politica investițională pe mulți ani înainte, politica fiscală, bugetară pe mulți ani înainte. Așa că se muncește”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că Ion Ceban și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l ajuta pe Igor Dodon în campania electorală. De menționat că nimeni din echipa sa de la Primărie nu și-a luat concediu din cont propriu pentru a participa în campania electorală.

pentru_md