Ceban a înaintat un ultimatul unei firme de construcții

ion_ceban_ploshadka_2019

Firma de construcții care a demolat ilegal terenul de joacă din sectorul Rîșcani al Capitalei, are o zi la dispoziție pentru a-l instala la loc. Ion Ceban a mai spus, în cadrul ședinței operative de la Primărie, că nu va tolera ilegalitățile în domeniul construcțiilor în municipiul Chișinău.

„Este grav ce se întîmplă acum în oraș. Văd că unii constructori nu au frică nici de autorități, nici de poliție, nici de lege. Insist ca pînă marți, terenul de joacă din strada Florilor, sectorul Rîșcani, să fie montat la loc de firma de construcții. Acolo nu va fi construit nici un bloc.” a declarat Ion Ceban.

Tot astăzi, Ion Ceban a dispus și revizuirea activității companiei care urma să ridice un bloc cu 16 etaje într-o curte din sectorul Rîșcani. Edilul i-a cerut viceprimarului Ilie Ceban ca, pe parcursul zilei de astăzi, să fie invitat la discuții reprezentantul firmei de construcții.

„Să fie avertizați și ceilalți agenți economici din domeniul construcțiilor. Nimeni nu va mai primi ilegal autorizație de construcție și certificat de urbanism”, a declarat primarul general al Capitalei.

Logo_MAN_CEBAN