Ceban a infirmat minciuna răspîndită de Dorin Chirtoacă

ion_ceban_kirtoka

Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban a răspuns la acuzațiile în adresa sa, vociferate de predecesorul său Dorin Chirtoacă. 

Astfel, liberalul a declarat că Ceban ar favoriza pe administratorul caruselelor instalate pe PMAN deoarece acesta ar fi asociat cu Partidul Socialiștilor. 

Edilul capitalei a declarat că nu promovează pe nimeni și nu intenționează să facă acest lucru pe viitor, iar de chestiunea privind amplasarea caruselelor pe PMAN s-a ocupat Direcția comerț a capitalei. Ceban a mai reamintit că șeful Direcției nominalizate s-a ales cu o obiecție pentru executarea defectuoasă a obligațiilor sale. 

– Solicitarea mea a fost ca în perioada sărbătorilor de iarnă caruselul de pe piață să fie gratis în fiecare zi între orele 14:00 și 17:00 pentru copii în vîrstă de pînă la 12 ani. Acest lucru are loc acum și dacă ați fost martorul unor încălcări în acest sens vă rog să-mi comunicați”, s-a adresat Ceban cetățenilor. 

De asemenea Primarul General le-a sugerat tuturor celor interesați de viața și activitatea lui personală să apeleze după explicații direct la el și să nu răspîndească falsuri. 

pentru_md