Ceban anunță schimbări la Piața Centrală

ion_cenban_piata_centrala

Ion Ceban a cerut subdiviziunilor de profil inițierea unei misiuni de audit intern al activităţii Î.M. „Piaţa Centrală” din Capitală, cu scopul de a evalua activitatea economico-financiară a întreprinderii.

„Acolo, pentru unii este raiul pe pămînt. Unele persoane în funcții de conducere fac bani la greu şi nu ştiu nici de frica autorităţilor, nici de a oamenilor legii. sînt nişte detalii picante, aş zice eu, oameni puşi în funcţii pentru anumite scopuri. Au ajuns acolo prin cineva care, cîndva, se afla la putere. Oameni care vor să facă şi proteste pe anumite subiecte, cum ar fi de ce nu se permite parcarea în jurul pieţei. Astfel, viceprimarii responsabili pe domeniile de comerț și urbanism vor verifica legalitatea proceselor de privatizare a unor clădiri, spații ale întreprinderii, precum și a trotuarelor din perimetrul pieții”, a declarat Ceban.

Schimbările anunțate de edilul Capitalei:

1. Perfecționarea sistemului de management la nivel organizațional
2. Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de afaceri
3. Managementul eficient al resurselor umane
4. Funcții cu impact major în structura de administrarea a întreprinderii ce necesită a fi modificate pe motiv de incompetență și coruptibilitate.

Logo_MAN_CEBAN