Ceban, către locuitorii capitalei: Un Crăciun fericit tuturor. Rog cetățenii să fie prudenți, iar părinții să își supravegheze copiii

IMG_20211226_192420

„Un Crăciun luminat și fericit”, asta dorește primarul general Ion Ceban la toți cei care sărbătoresc nașterea domnului pe stil vechi.

„Să vă bucurați de momentele pe care le puteți petrece alături de cei dragi.
Sănătate Dvs, familiilor Dvs și să fim mai buni nu doar de sărbători. Știu că mulți conaționali au venit acasă, mulți sunt în străinătate, dar știu că Nașterea Domnului îi unește pe toți, oriunde ne-am afla în aceste zile. Doresc tuturor un an bogat și cu mari realizări, indiferent de provocările care ne sunt puse în față”, a declarat Ceban.

Primarul a rugat cetățenii ca în aceste zile de sărbătoare să fie prudenți atunci când sunt prin oraș, în trafic, dar și cei care participă la evenimentele publice.

„Părinții să fie atenți și să nu lase copiii fără supraveghere atât acasă, cât și la plimbările prin oraș. Rog poliția să intervină pe străzile capitalei și în locurile aglomerate, să reacționeze prompt la situațiile apărute și la solicitările telefonice. Să avem sărbători în siguranță”, a conchis primarul.

pentru_md