Ceban, despre demisia Tatianei Bucearschi: Au fost și continuă să fie conflicte interne în cadrul direcției. Au fost făcute mai multe audite și verificări

ion_ceban_bucharski

Primarul general Ion Ceban a venit cu unele clarificări cu privire la demisia șefei direcției socială și sănătate , Tatiana Bucearschi. Edilul spune că au fost făcute mai multe audite și verificări în acest sens.

„Am urmărit cu mare atenție cu informațiile ce sunt în spațiu public. Cei care sunt în primărie cunosc în detalii atât la nivel de executiv și cele de administrat. Subiectele ce ține de administrarea direcției vin cu probleme încă din luna noiembrie anul trecut. Au fost și continuă să fie conflicte interne în cadrul direcției menționate. Or, pentru mine ca primar ca oamenii să privească în aceeași direcție.

Nu este un secret ceea ce se întâmpla la nivelul direcției. Un lucru vreau să clarific: ai fost termeni intermediari puși pentru clarificarea situației și consolidarea echipei. Există și partea constatatoare făcută de mai mulți colegi, evaluări, audite la nivel de direcție”, a conchis acesta.

Amintim că Tatiana Bucearschi a fost numită în funcție în 2019.

pentru_md