Ceban, despre unele decizii de judecată: Ne-au fost interzis să mai dăm jos panouri publicitare. Ne-au interzis să facem reabilitări în subterane

ion_ceban_primaria

Unele decizii de judecată sunt foarte dubioase. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că nu înțelege logica unor judecător. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, de la Jurnal TV.

„Cu justiția avem subiecte foarte interesante. Ne-au fost interzis să mai dăm jos panouri publicitare. Ne-au interzis să facem reabilitări în subterane. Peste 10 au fost reparate și sunt în reparație. Nimic nu este privatizat. Avem o problemă cu 17 milioane pe care ne impun să îi întoarcem. Sunt foarte multe decizii de acest gen.

Pe de altă parte, avem și decizii în favoarea primăriei Chișinău. Sunt dosare de unde se încasează 6, 9 milioane de lei pe care nu se făcea anterior. Avem registre ale dosarelor de judecată. Anterior se spune că reprezentanții primăriei nu se prezintă în instanța de judecată, astăzi nu se mai întâmplă astfel de lucruri”, a declarat acesta.

Edilul capitalei a mai punctat că administrația de astăzi de la primărie pentru prima dată a început să întoarcă terenuri, școli, clădiri ce au fost date ilegal.

pentru_md