Ceban:”Peste 250 de sportivi vor participa la Turneul Internațional de kickboxing”

ion_ceban_kikbox

Primăria municipiului Chişinău, continuă să investească în promovarea sportului și a tinerelor talente din domeniu. În perioada 24-26 iunie 2022, luptătorii de Kickboxing din municipiul Chișinău și de peste hotarele Republicii Moldova își vor măsura puterile în cadrul Turneului Internațional Cupa Primarului General al municipiului Chișinău, 2022 la kickboxing.

“Turneul Internațional Cupa Primarului General al municipiului Chișinău-2022, la kickboxing se va desfășura în incinta Sălii Polivalente a Manejului de Atletică Ușoară. Competiția va întruni circa 250 de participanți, reprezentanți ai cluburilor sportive din municipiul Chișinău, din țară și de peste hotarele Republicii Moldova. Organizarea turneului, ca eveniment sportiv, are obiectiv principal popularizarea kickboxing -ului în rândurile copiilor și a tineretului, nu doar ca o artă marțială, ci ca o întreagă filozofie și stil de viață”, a declarat primarul general.

Programul desfășurării competițiilor:
➡️ 24 iunie 2022:
09:00 – 11:00 – sosirea echipelor, înregistrarea sportivilor
15:00 – seminarul arbitrilor

➡️ 25 iunie 2022:
11:00 -15:00 – luptele pentru amatori
15:00 – 18:00 – luptele semiprofesionale
19:00 – deschiderea oficială
19:30- 23:00 – începutul luptelor pentru sportivii profesionisti

➡️ 26 iunie:

  • Totalurile Turneului
  • Ședința tehnică cu arbitri
  • Plecarea echipelor și sportivilor

Evenimentul este organizat cu suportul financiar municipal. Competiția este organizată de către Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Educație Tineret și Sport și Clubul Sportiv „Garuda” și coordonat cu Federația Națională Oriental Kickboxing.

“Sportul ajuta la consolidarea colaborării diferitor entități sportive din municipiul Chișinău și din alte localități ale Republicii Moldova”, a conchis Ion Ceban.

Logo_MAN_CEBAN