Ceban: Subterana de pe bd. Dacia, va fi reabilitată de Primăria Chișinău în acest an. Lucrările vor începe curând

ion_ceban_dacia_

După ce acum 2 ani în urmă un pardit a promis că va reabilita subterana de la intersecția străzilor Traian-Dacia-Decebal, acum Primăria va aloca bani să o reabliteze din buget.
Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban, la prezentarea celor trei pasaje subterane din cartierul Telecentru, după reabilitare.

„Un partid și-a asumat că va reabilita acea subterană. Noi am rămas deschiși, am zis „OK”. Sunt atât de multe lucruri de făcut în municipiul Chișinău că am zis că oricine poate să se opune de orice, atâta timp cât este legal. Iată au trecut 2 ani și nu se întâmplă. Noi tot am trimis demersuri, noi am tot trimis scrisori, noi tot am trimis solicitări, dar spre regret nu se întâmplă. Reabilitarea subteranei acestei va fi inclusă în planul din finanțare pentru planul viitor. Este vorba pasajul subteran de la Dacia-Traian-Decebal.

Până când se va începe reabilitarea propriu zisă, au fost făcute niște lucrări cosmetice, s-a intervenit cu pe scări, pe interior. Am intervenit minimum pe acea zonă. Până la urmă a fost o bulă de săpun din partea partidului care a promis. E datoria noastră și vom interveni”, a declarat edilul.

Amintim că astăzi 12 pasaje subterane din capitală au fost reabilitate sau sunt pe final de reabilitare. Potrivit lui Ceban, restul vor fi reparate până la finele mandatului său.

pentru_md