Ceban:”Intr-un stat de drept, funcționarul nu trebuie sa comaseze doua funcții pentru un trai decent”

ION_CEBAN_felecitari

De ziua funcționarului public, edilul capitalei, Ion Ceban, a adresat un mesaj de felicitare celor care prin responsabilitate si devotament, își îndeplinesc obligațiile de serviciu in domeniu public.

“Stimați funcționari publici, vă felicit cu ocazia zilei profesionale! Deși trecem printr-o perioadă destul de complicată, voi sunteți cei care reușiți să faceți față fiind în slujba oamenilor. Nu este ușor cu salariile mici și responsabilitatea extrem de mare pe care o aveți în orice domeniu de activitate, fie în orașe sau sate”, a declarat Ceban.

Totodata, primarul general a apreciat efortul depus de funcționari, care adesea, pentru a obține un salariu decent, sunt nevoiți sa îndeplinească munca pentru doua funcții.

“Din păcate există o criză mare de cadre, iar eu îmi doresc ca specialiștii cu experiență să rămână și să muncească acasă, tinerii să fie motivați să activeze în domeniul public și să nu fie nevoie să cumuleze două funcții pentru a avea un salariu decent. De munca dumneavoastră depinde dezvoltarea localităților noastre și nu uitați că oamenii au încredere în voi, deoarece sunteți cei mai aproape de grijile si nevoile lor. Avem șansa de a schimba lucrurile, doar dacă ne dorim. Copiii noștri merită să trăiască mai bine!”, a conchis edilul capitalei.

pentru_md