Chișinăul ar fi fost Dubai? Ion Ceban: Dacă nu erau vândute câte 800 de terenuri la pachet, în anii precedenți, în buget ar fi fost miliarde de lei

ion_ceban_primaria

Dacă în anii precendenți terenurile din capitală nu erau vândute câte 800 la pachet, în Primărie ar fi fost miliarde de lei. Cel puțin asta primarul general Ion Ceban într-un discurs făcut astăzi la tribuna Consiliului Municipal Chișinău.

Edilul a punctat că cei care sunt vinovați de acest lucru, încă sunt în CMC, iar de foarte multe ori nu se prezentă la ședințe.

„Sunt foarte mulți aici în sală care mai țin minte cum se votau la pachet deciziile funciare. La pachet 800 de terenuri. Nu văd reprezentații care au venit cu ideologia pachetului. Dar vreau să reamintesc că anterior, se dădeau sute de hectare la pachet. Se dădeau terenuri în spațiile verzi, în ariile curților blocurilor de locuit. Ceea ce este important, aici vreau să mulțumesc consilierilor responsabili din municipiu.

Niciun centimetru de pământ pe durata mandatului meu, al nostru, nu a fost cedat pe sub masă, votat la pachet. Toată această istorie a fost transparentă, deschisă și la licitație. Am încasat sute de milioane de lei pentru a face proiectele din capitală. Dacă acest lucru se făcea anterior, se făceau miliarde de lei, pentru a reabilita infrastructura. La licitație, domnilor de la PAS. Nu cum s-a întâmplat în cazul stadionului republican, Energocom, etc”, a declarat Ceban.

Amintim că Ion Ceban a punctat de nenumărate ori că și-a pus obiectiv să fie primul om votat din Republica Moldova care și-a îndeplinit promisiunile electorale în proporție de 100%.

Logo_MAN_CEBAN