Concurs public pentru elaborarea conceptelor de reabilitare unui scuar din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și a scuarului „Nicolae V. Gogol”. Care este premiul oferit

ion_ceban_concurs_kentford_scuar

Primăria Chișinău lansează un concurs public pentru elaborarea conceptelor de reabilitare a scuarului din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (în fața clădirii Kentford Business Center) și a scuarului „Nicolae V. Gogol”, din preajma Palatului Republicii. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul spune că reabilitarea scuarului „Nicolae V. Gogol”, din centrul istoric al capitalei, prevede renovarea trotuarelor și a spațiilor verzi ale cartierului cuprins în perimetrul străzilor București – Maria Cebotari – Alexei Șciusev – Nicolae Iorga.

Astfel, Ion Ceban a semnat o dispoziție.

„Important: Autorii trebuie să țină cont de documentația de urbanism a orașului, normele în vigoare, precum și Ghidul de design al străzilor municipiului Chișinău. Termenul-limită de prezentare a propunerilor este data de 4 februarie 2021, sala festivă a preturii sectorului Buiucani.

Premianții concursului urmează a fi desemnați și anunțați la data de 5 februarie 2021. Autorii celor mai bune proiecte vor fi premiați cu 10 mii de lei – pentru locul I, 7 mii de lei-pentru locul II și 3 mii de lei pentru locul III.

pentru_md