Consilierii PAS au răspuns la apelul lui Ion Ceban. Aleșii au avut o primă discuție despre proiectele de dezvoltare a Capitalei

ion_ceban_sedinta_pas

Un grup de consilieri municipali ai Partidului Acțiune și Solidaritate au răspuns la apelul lui Ion Ceban și au avut azi o primă întâlnire cu primarul general al Capitalei în cadrul căreia au discutat despre modul de conlucrare a fracțiunilor în viitorul CMC și despre proiectele de dezvoltare a Capitalei.

”Chiar azi am avut o întrevedere cu o echipă a PAS. Reiterez, atât în cazul celor de la PSRM, cât și în cazul celor de la PAS, suntem gata să implementăm cel puțin 60% din ceea ce au propus ei locuitorilor mun. Chișinău. Suntem gata să discutăm și multe alte propuneri care au venit și de la celelalte partide reprezentate în CMC. Asta e ceea ce așteaptă oamenii, oamenii așteaptă soluționarea problemelor lor”, a declarat Ion Ceban după ședința de azi de constituire a CMC.

Amintim, în data de 22 noiembrie, edilul Ion Ceban a lansat un apel tuturor grupurilor politice din CMC de participare la discuții privind identificare soluțiilor comune pentru problemele Capitalei. Edilul a precizat atunci că ”nu vorbesc de alianțe și nici de majorități formale sau informale, ci de o abordare constructivă pentru realizarea obiectivelor”. De asemenea, până în prezent, Ion Ceban a avut discuții cu aleșii Partidului Socialiștilor.

Logo_MAN_CEBAN