Cum se desfășoară lucrările de construcție a stadionul de plajă din Parcul „La Izvor”. Ion Ceban spune că în curând va fi dat în exploatare

ion_ceban_stadion_la_izvor_

Lucrările de construcție a stadionul de plajă din Parcul „La Izvor” sunt în plină desfășurare. Primarul general Ion Ceban a mers la lansarea luminii de pe stadion, acesta fiind primul din regiune de acest fel.

„Da, aproape este gata și va fi dat în exploatare în curând. Pe lângă lucrările care se fac la terenul de fotbal, în adiacentul stadionului au început lucrările de amenajare. Am fost mult criticați, totuși, chiar și în situația complicată legată de pandemie, lucrările de construcție nu au încetat”, a precizat edilul.

Primarul spune că în parc municipalitatea va amenaja terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

„Totodată, va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. De asemenea, aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban. Îmi propun ca acest parc să devină un loc atractiv pentru locuitorii capitalei, dar mai ales pentru amatorii de sport”, a mai subliniat Ion Ceban.

Preicizăm că stadionul pe plajă este construit împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și FIFA.

Logo_MAN_CEBAN