Cum un șofer și-a lăsat mașina pe Pușkin, unde muncitorii pun pavajul nou. Ion Ceban, deranjat de faptul că unele lucrări sunt tărăgănate din acest motiv

ion_ceban_sofer_irresponsabil

Mitocănie la maxim. Șoferul unui Mercedes de lux și-a parcat mașina chiar pe zona unde muncitorii pavează trotuarul, pe strada Pușkin. Primarul general Ion Ceban se arată indignat de acest fapt și a cerut poliției ca vinovatul să fie pedepsit conform legii.

„Din cauza unor şoferi iresponsabili, lucrătorii nu pot să-şi facă munca. Asta pentru că cineva a decis să parcheze cum i-a venit pofta, chiar pe porțiunea unde este amenajat spațiul verde.

Este vorba de str. A. Puşkin şi G. Bănulescu – Bodoni, acolo unde în prezent sunt efectuate lucrări de amenajare a trotuarelor, iar zilnic polițiștii trebuie să stea de pază deoarece unii nu cunosc că parcarea este interzisă. O zi bună să aveţi şi nu încălcaţi regulile și legea”, a punctat Ceban.

Amintim că lucrările de amenajare a trotuarelor din str. Bodoni – Puşkin care au început în data de 6 august, urmează a fi finalizate în luna octombrie.

Potrivit edilului, reabilitare trotuarelor continuă pe tronsonul de după bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Actualmente se lucrează la decaparea asfaltului sau pavelelor vechi şi instalarea bordurilor noi de la str. Constantin Tănase până la Alexandru cel Bun.

Concomitent se munceşte şi pe segmentele de străzi: 31 august 1989 – Bucureşti – Alexei Sciusev, pe ambele sensuri. Până acum pe str. Bodoni au fost aplicaţi 10.200 m2 de pavaj, iar pe str. Puşkin, circa 9000 m2, mai precizează Ceban.

Logo_MAN_CEBAN