Depuneri de flori la monumentele lui Carol Schmidt și Ștefan cel Mare cu ocazia Hramului. Ion Ceban: Astăzi avem, poate de la independență încoace, cele mai multe proiecte realizate în Chișinău

ion_ceban_carol_schmidt

Primarul general Ion Ceban și echipa sa din cadrul Primăriei capitalei au depus astăzi flori la două cele mai importanta monumente pentru municipiu. Este vor bustul lui Carol Schmidt și monumentul lui Ștefan cel Mare.

„Am decis în primul rând să trec pe la Bustul lui Carol Schmidt, să îi aduc un omagiu, probabil celui mai bun primar al Chișinăului de atunci. Este demn de urma și sunt multe lucruri de făcut. Dragi chișinăuieni, vă doresc prosperitate aici acasă în orașul nostru drag”, a punctat edilul.

Ceban spune că împreună se poate de făcut din Chișinău un oraș confortabil pentru locuitorii de toate vârstele.

„Avem un program extraordinar astăzi în mun. Chișinău. Așa că vă invit. Vreau să facem un oraș extraordinar. Eu știu că se poate, oricât de complicat ar fi, astăzi avem, poate de la independență încoace, cele mai multe proiecte realizate în mun. Chișinău concomitent, atât în sectoarele capitalei cât și suburbii”, a menționat Ion Ceban.

Primarul subliniază că proiectele vor lua amploare, iar acestea vor fi în continuă creștere. Urmează să dezvoltăm Chișinăul împreună.

pentru_md