Dezvoltarea capitalei, discutată cu figuri importante la nivel internațional: Ion Ceban, în dialog cu Președintele Uniunii Interparlamentare Gabriela CUEVAS BARRON

ion_ceban_Gabriela_CUEVAS_BARRON

Dezvoltarea capitalei, discutată cu figuri importante la nivel internațional. Primarul general Ion Ceban a avut în acest sens o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare Gabriela CUEVAS BARRON, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău.

„Am avut o mare onoare, deoarece UIP este organizația internațională a parlamentelor statelor suverane și reprezintă un forum parlamentar pentru pace, cooperare între popoare și democrație. Am discutat despre viziunea noastră de dezvoltare a capitalei, despre implementarea proiectelor în diverse domenii și cooperarea cu alte orașe și deschiderea pentru noi înfrățiri și schimb de experiență”, spune edilul.

Ceban subliniază că la fel a fost punctată importanța conlucrării între toate instituțiile statului pentru o mai mare eficiența a deciziilor luate și implementarea lor întru dezvoltarea Chișinăului.

Logo_MAN_CEBAN