Dialog social între generații la Chișinău, organizat de municipalitate. Ceban: Acesta este locul unde oamenii se văd, socializează și pot să petreacă timpul liber

ion_ceban_eveniment

Dialog social între generații la Chișinău – este un eveniment organizat de Primăria Chișinău pentru toate persoanele. Potrivit primarului general Ion Ceban spune că acesta este locul unde oamenii se văd, socializează și pot să petreacă timpul liber.

„Pe viitor ne gândim cum să facem aceste activități mai interactive pentru fiecare. În fiecare wekeend în capitală organizăm evenimente pentru toate vârstele.

Sâmbăta viitoare vom pune aici un panou unde să scrieți și alte sugestii pe care le aveți. De exemplu, bărbații au zis că vor un pic de șah, alt cineva vrea alte activități, poate prin sectoare, poate aici în parc.

Mai avem o propunere. Să creăm o echipă mobilă socială unde puteți să veni să raportați unele probleme, ca să vedem cum să le soluționăm”, a declarat edilul.

În discursul său, spre final, primarul general le-a explicat celor prezenți și logica scumpirilor la transportul public, unde a menționat că pensionarii și copiii vor circula gratis.

pentru_md