Direcția Educație din cadrul Primăriei Chișinău are un nou director adjunct. Va fi responsabil de proiectul municipal educatieonline.md.

ion_ceban_educatie_online

Direcția Educație din cadrul Primăriei Chișinău are un nou director adjunct. Este vorba de Daniela Munca – Aftenev, care va fi responsabilă de proiectul „Învățare online”. Despre aceasta anunțat primarul general al capitalei Ion Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău.

A fost numit șef adjunct interimar al Departamentului pentru Educație din Moscova, responsabil pentru proiectul „Învățare online”

Daniela Munca – Aftenev este doctor în filologia engleză. Are un master realizat în SUA anume în domeniul educație online. A activat și la școală și universitate fiind profesor și lector superior, cu o vechime în muncă de 19 ani.
Aceasta este implicată în diverse proiecte internaționale la fel în domeniul educației. În același timp este coordonator a proiectului de parteneriat școlar Carolina de Nord – Republica Moldova.

Reamintim că platforma de educație online educatieonline.md a fost lansată pe 20 aprilie în mod de test. Lecțiile video sunt difuzate de trei operatori: Moldtelecom, Arax și Starnet.
Cursurile sunt materiale educaționale și vor fi predate până la sfârșitul anului școlar 2019-2020, în conformitate cu programa națională.

pentru_md