După unele obecții, Ion Ceban vine cu explicația. Care este sensul nispului împrăștiat pe trotuarele noi reparate de pe Bodoni și Pușkin

ion_ceban_mobilier

Primarul general Ion Ceban a venit cu unele precizări în contextul reparațiilor trotuarelor de pe Bodoni și Pușkin. Acesta spune că nisipul împrăștiat pe trotuarele nou reparate face parte din procesul de lucru.

„În aceste zile continuă instalarea mobilierului urban pe străzile A. Pușkin – Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, unde au fost reparate trotuarele și amenajat spațiul verde”, a punctat primarul.

Astfel, până în prezent au fost instalate 60 de bănci, 40 coșuri pentru gunoi, 100 vaze pentru flori și tot atâtea bucăți de semisferă pentru blocarea accesului mașinilor pe trotuar nou reparat.

Urmează ca după reabilitarea trotuarelor din aceste două străzi, să fie în total instalate 150 de bănci, 200 vaze pentru flori, 100 coșuri pentru gunoi și 400 bucăți de semisferă.

„Mâine vom continua cu plantarea copacilor pe cele doua străzi”, a subliniat liderul municipal.

Amintim că lucrările de reparație a trotuarelor din străzile Pușkin – Bănulescu-Bodoni continuă în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Ierusalim. Ceban a precizat că intenționează să repare și trotuarele de pe bd. Grigore Vieru, până la str. Albișoara.

pentru_md