Efectul inspecției lui Ion Ceban în parcul Valea Trandafirilor: Fundamente distruse li gherete evacuate

ion_ceban_gheretele_fara_acte

În parcul „Valea Trandafirilor” au fost demontate și înlăturate acele fundamente, ce erau pregătite pentru a fi instalate ilegal gherete. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, continuă să fie evacuate și acele gherete fără acte permisive și toate instalațiile, ce sunt interzise în această perioadă.

Astfel, în parc trebuie să rămână 11 gherete.

„De asemenea, pe parcursul acestei săptămâni, în sectorul Botanica, Ciocana, Centru și Rîșcani au mai fost efectuate lucrări de demontare și evacuare a gardurilor/ îngrădirilor instalate neautorizat pe terenul municipal, au fost demontate şi evacuate: garaje metalice, gherete, panouri publicitare, construcții de beton rămase după evacuarea panourilor și gheretelor, mașini abandonate”, a menționat edilul.

În același timp, la Buiucani continuă să fie evacuate cele 20 de gherete de lângă Piața „Delfin”, unde se vindeau flori. Ceban spune că autorizația agentului economic a expirat încă în anul 2016. Trotuarul urmează a fi amenajat..

Logo_MAN_CEBAN