Ion Ceban: 18 aparate de ventilare, monitoare pentru funcțiile vital, dar și alte aparate medicale, donate unor spitale din capitale, în contextul pandemiei

ion_ceban_aparat

18 aparate de ventilare, monitoare pentru funcțiile vitale, pulsoximetre și consumabile au fost distribuite spitalelor municipale strategice din capitală, unde sunt trataţi pacienţii cu Covid-19.

Edilul capitalei afirmă că este vorba despre SCM ”Gheorghe Paladi”, SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, SCM “Sfanta Treime”, Centrul „COVID-19 Chișinău” de la MoldExpo, SCMC “Valentin Ignatenco” şi IMSP Maternitatea Municipală nr.2.

”Mulțumesc pentru susținere, ajutor și pentru suportul esenţial acordat instituţiilor medicale strategice din capitală. În continuare fortificăm un sistem puternic de sănătate în municipiul Chișinău”, a precizat Ceban.

Echipamentul medical a fost donat de către Uniunea Europeană și Organizația Mondială a Sănătății în cadrul inițiativei UE „Solidari pentru Sănătate” de combatere a pandemiei COVID-19 în țările Parteneriatului Estic.

pentru_md