Foc și pară la ședința Primăriei Chișinău. Ceban: Am zis fără târguri de Crăciun. Ieri ne-am pomenit cu o piață mică în scuarul Catedralei

ion_ceban_crisha

Primarul general Ion Ceban s-a arătat foarte indignat după ce ieri seara a descoperit mai multe gherete cu specific de Crăciun în scuarul Catedralei. Edilul spune că a chemat poliția, iar toți responsabilii din cadrul Primăriei au dat din umeri și nu au știut de unde a apărut acești comerciați.

„Fără incidente nu a fost posibil. Am comunicat că în aceste puncte nu trebuie să existe târguri, este specificat și în decizia comisiei. Cu ce m-am pomenit, ieri, a fost un dezastru total. O piață mică, în scuarul catedralei unde se vinde tot ce vreți. Iar când i-am întrebat de ce stau acolo și dacă au vreun act, eu au strâns din umeri și m-au întrebat de ce îi filmez”, a declarat Ceban.

Edilul spune că este regretabil faptul că în astfel de condiții cineva îl are de prost.

„A trebuit să treacă 20 de minute ca să vină poliția și a trebuit să treacă 2 ore ca să fie întocmite 2 procese verbale. Nu e de ajuns că încalcă de comisiei și vând un balon la 60 de lei, dar au pus copii să vândă”, a punctat primarul.

Ion Ceban a cerut ca poliția să ia la puricat toate locurile amenajate pentru sărbătorile de Crăciun.

pentru_md