Forumul Economic Chișinău dă rezultate deja? Ceban: Am avut întâlniri cu reprezentați ai B2B și B2G din mai multe orașe înfrățite

ion_ceban_b2b

La Primul Forum Economic Chișinău 2022, „INVEST IN CHIȘINĂU”, ediția I, primarul general Ion Ceban a avut mai multe întrevederi B2G.

Edilul spune că s-a întâlnit de asemenea cu mai mulți reprezentanți ai asociațiilor de business din mai multe orașe înfrățite și partenere cu Chișinău.

„La fel, colegii mei au avut întrevederi B2B cu reprezentanții mediului de business locali și internaționali. Multe discuții și idei care pot fi preluate și realizate la Chișinău”, conchide Ceban.

Amintim că astăzi a avut prima zi a Forumul Economic Chișinău, ediția I. În cadrul Forumului au fost abordate diverse subiecte axate pe atragerea investițiilor în municipiul Chișinău: provocările și oportunitățile investitorilor din capitală, dezvoltarea urbană în viziunea antreprenorilor, Chișinău – Oraș Verde, Smart City, mobilitatea și turismul urban, dezvoltarea sustenabilă a municipiului etc.

pentru_md