Gata cu găurile în asfalt și parcarea haotică pe str. Teilor! Ceban: „Start lucrărilor de amenajare a aleilor pietonale şi a locurilor de parcare”

ion_ceban_gaurile

Au început lucrările de amenajare a aleilor pietonale şi a locurilor de parcare pe str. Teilor din sectorul Botanica. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban pe rețelele de socializare.

„Au început lucrările de decapare a asfaltului uzat pe căile pietonale de pe str. Teilor. Urmează a fi amenajate suplimentar alei pietonale și locuri de parcare. De asemenea, vor fi reabilitate și accesele în curțile de blocuri”, a specificat edilul.

Lucrările sunt executate de către un agent economic care a câştigat licitaţia privind amenajarea parcărilor pe partea impară a str. Teilor, inclusiv cu repararea trotuarelor. Recent, Î. M. Regia ,,Exdrupo” a schimbat bordurile pe ambele sensuri ale străzii.

„După finalizarea acestor lucrări, str. Teilor va fi şi asfaltată, astfel, vom avea o nouă stradă reparată capital în sectorul Botanica”, a conchis Ion Ceban.

pentru_md