Iarna car, iar vara sanie. Ion Ceban a cerut să se facă o inventariere a stocurilor de intervenție necesare în perioada de iarnă

ion_ceban_sedinta_preparatie

Primarul general Ion Ceban a cerut responsabililor de la Primărie să se facă o inventariere a stocurilor de intervenție necesare în perioada de iarnă.

Potrivit acestuia, este necesar ca municipalitatea să știe din timp și să programeze cheltuielile. „ Chiar dacă suntem în luna iulie, serviciile municipale au început pregătirile pentru sezonul de iarnă 2020 – 2021. Am solicitat ca până în data de 20 august, curent, fiecare entitate a Primăriei Chişinău să prezinte raport cu privire la stocurile de resurse existente şi necesităţile pentru sezonul rece, pentru a fi planificate surse financiare necesare”, scrie Ceban într-o postare.

Mai mult, urmează să fie propuse planuri de acțiune în fiecare situație, ce poate apărea.

„Stocurile de resurse de echipamente, material antiderapant şi altele, vor fi verificate la faţa locului. Dacă va fi necesar, vom veni cu unele rectificări la buget, în aşa fel, ca până la începutul iernii să fim pregătiţi pentru sezonul rece al anului”, a conchis primarul.

Anterior, Ion Ceban a solicitat responsabililor să plaseze toate rapoartele cu privire cât s-a cheltuit și pe care străzi s-a intervenit în timpul iernii trecute.

De precizat că 4/5 din bani s-a cheltuit pentru antiderapant, iar 1/5 pentru muncitorii, care au lucrat în turele de noapte.

Logo_MAN_CEBAN