Inaugurarea Centrului Municipal de Reabilitare Medicală de pe lângă Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”

ion_ceban_arhangel

Cetățenii merită servicii medicale de calitate iar noi vom contribui la crearea condițiilor necesare.
Astăzi, a fost inaugurat Centrul Municipal de Reabilitare Medicală al Spitalului Clinic Municipal „Sfîntul Arhanghel Mihail” cu suportul financiar din bugetul Primăria Capitalei de 35 de milioane de lei. Este primul centru de acest fel în Republica Moldova.

Părea un proiect irealizabil, dar azi m-am convins că orice început ambițios are un final frumos și util pentru toți noi, dacă ne implicăm și contribuim.

Astazi, specialiștii dispun de tot necesarul pentru a îndeplini scopul de bază, cel de a îmbunătăţi starea fizică a pacienților. La fel, dispun de aparatajul necesar pentru integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi dar și recuperarea și revenirea la o viață de calitate, ceea ce este o munca enormă.

Lansarea acestui centru, este doar un început pentru o nouă etapă de modernizare și dezvoltare a serviciului municipal de reabilitare medicală. Astfel de exemple trebuie să continuă.

Avem cadre medicale de excepție, acasă, nu este necesar să mergem peste hotare pentru tratamente, dar trebuie de investit atât în calitatea serviciilor medicale cât și în susținerea și promovarea medicilor. Este nevoie de perfecționare continuă iar noi mereu vom susține aceste lucruri.

Trebuie să ne aliniem la nivelul orașelor dezvoltate, să investim și să creem toate condițiile necesare atât pentru personalul medical cât și pacienți.

Personal, sunt gata să mă implic și să susțin dezvoltarea și implementarea mai multor proiecte de succes.

Am urat mult succes medicilor și i-am rugat să activeze cu dedicație în continuare!

Logo_MAN_CEBAN