Întâlnirea locuitorilor orașului Vadul lui Vodă cu Ion Ceban

ion_ceban_vadului

Mulțumesc locuitorilor orașului Vadul lui Vodă pentru discuția interesantă de la Casa de Cultură. A fost posibil să ne vedem în această atmosferă plăcută după ce anul trecut clădirea a fost modernizată inclusiv din bani municipali, la insistența fracțiunii noastre.

Au fost reabilitate rețele de canalizare, inclusiv la Văduleni, dar și stația de pompare din oraș. Investiții s-au făcut și în reparația drumurilor.

Le-am spus oamenilor că echipa noastră a susținut permanent suburbiile. Împreună cu alți consilieri am reușit în ultimii patru ani să alocăm suma record de 391 de milioane de lei pentru toate suburbiile. Administrațiile locale nu pot implementa proiecte mari fără ajutorul Primăriei Chișinău, de aceea în următorii patru ani această sumă va fi triplată.

Resursele le vom direcționa spre finalizarea lucrărilor de reconstrucție a fațadei liceului ”Ștefan Vodă”, izolarea termică a clădirii grădiniței, construcția unui stadion, dar și a unui bazin de înot. Îmi propun ca în regim prioritar suburbiile să fie și gazificate. Am demarat discuții în acest sens, iar lucrările vor începe, cel tîrziu, la anul.

Cunoaștem problemele din fiecare suburbie, de aceea știm ce avem de făcut. Avem proiecte concrete pentru fiecare localitate din municipiu care pot fi găsite pe site, aici:

md_IonCeban_program_Suburbii_compressed

I-am îndemnat pe oameni să voteze pentru programe concrete! Sunt sigur că pot învinge din primul tur, iar banii economisiți să fie investiți în proiecte de dezvoltare, inclusiv în suburbii!

Azi continuăm discuțiile cu oamenii la Tohatin, Budești, Ghidighici pînă seara tîrziu.
Pe 20 octombrie votați pentru fapte și programe concrete!

Discuția integrală aici:

Logo_MAN_CEBAN