Ion Ceban a discutat cu locuitorii sectorului Ciocana

ion_ceban_chokan

Mulțumesc locuitorilor sectorului Ciocana pentru discuția sinceră, foarte interesantă și productivă.

Am abordat problemele sectorului și prioritățile pe care le avem pentru Ciocana. Unele întrebări au răsunat ca un strigăt de disperare. Îi înțeleg perfect pentru că pînă acum au fost nevoiți să asculte doar vorbe goale și politică din partea foștilor primari, iar problemele orașului au rămas nesoluționate. Avem zeci de subiecte geopolitice care ne dezbină, dar avem mii de probleme mari care ne unesc. Toți mergem pe aceleași drumuri și trotuare, ne ducem copiii la aceleași grădinițe și stăm în aceleași rînduri la spitale, toți suntem afectați de mirosul insuportabil din oraș, indiferent de viziunile politice.

Oamenii așteaptă soluții concrete pentru problemele lor, iar eu și echipa mea suntem singurii care le avem. Am fost în opoziție în CMC, dar am reușit să mișcăm lucrurile din loc. A fost reparată strada Studenților pentru fluidizarea traficului spre Rîșcani și avem soluția și pentru ambuteiajele de pe Alecu Russo și alte străzi. Am amenajat un scuar panoramic la Maria Drăgan și unul la Mircea cel Bătrîn 29.

Am instalat sute de terenuri de joacă și de sport, am început reparația blocurilor locative și le-am inclus în priorități să continue.

Înțeleg că viitorul primar va trebui să-și dedice tot timpul și toate forțele Chișinăului și locuitorilor orașului pentru modernizarea lui. Eu sunt gata și vreau să fiu acel primar. Am nevoie doar de susținerea dumneavoastră!

Pe 20 octombrie votați pentru fapte și programe concrete!

Video la întîlnire aici:

Logo_MAN_CEBAN